DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Vidres o Cristalls
Àmplia gamma de colors i models. Subministrament de vidres càmeres, senzills, laminatges, de seguretat… per satisfer tot tipus de gustos i necessitats.

Vidrios cristales con cámara para aislar del calor, del frío o del ruido. Cristal vidrio laminado con seguridad de rotura.

Amb Cambra

Combinació de dos vidres senzills del gruix desitjat amb una cambra d'aire que serveix per protegir tant del fred/calor així com del soroll extern.

 

Laminats

És la unió de dos vidres senzills mitjançant una làmina de butiral, aquesta làmina pot ser transparent, transllúcida o de colors. Una de les propietats més importants d'aquest vidre, és que en cas de trencament, els trossos de cristall quedarien units a la làmina, evitant així que caiguin al sòl.

Cristales o vidrios sencillos de diferentes colores. Próximamente más fotos de clases de vidrios o cristales templados de seguridad.

Senzills

Vidres de fins a 19 mm de gruix, en una àmplia gamma de gravats, serigrafiats o de colors.

 

Temperats

Tractament que se li aplica al vidre, consisteix en fornejar-lo d'aquesta manera, en cas de trencament, el vidre es fragmenta en petits trossos de cristall que no tallen.

El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598