DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Sostres
Els sostres d'alumini són una solució còmoda i estètica utilitzada normalment per a sostres de bany i cuina, però amb la possibilitat de ser utilitzats en diferents llocs. Un dels molts avantatges en la col·locació d'aquests sostres, és la fàcil neteja dels mateixos, evitant-nos haver de pintar i el seu mateniment. Existeix una àmplia gamma de colors a triar.

Techo de aluminio con forma de teja para techo exterior de casa, techo aluminio térmico. Colocación de techo de aluminio blanco en una cocina de Barcelona. Lamas de aluminio extraíbles y de fácil limpieza.

Exteriors

El sostre d'alumini per a exteriors està pensant per suportar qualsevol condició climàtica.

 

Interiors

El sostre d'alumini per a interiors és la solució idònia per a reformes de banys i cuines, així com per a galeries. Proporciona una gran sensació de claredat i d'espai. Permet col·locar qualsevol tipus d'il·luminació i requereix d'un manteniment molt reduït.

El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598