DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Portes d'Entrada
Àmplia gamma en panells de porta d'entrada, clàssics i més actuals, accessoris en diferents acabats i colors depenent de l'estil constructiu de cada client.
Són de material altament resistent a la intempèrie i així mantenen un aspecte nou durant molts anys. L'alumini pot ser de qualsevol color de la carta RAL o amb efecte fusta.
Opció de combinar els panells amb vidres de diferents models, i també amb altres seccions laterals fixes o mòbils.

 
Puerta de entrada a portería material aluminio combinado con cristal traslúcido. Puerta de entrada a casa en aluminio blanco con panel ciego opaco. Puerta de entrada a casa en aluminio blanco con panel ciego opaco.

Traslúcida o Transparente
Destinadas a favorecer la luminosidad, o incluso la visualidad. El cristal puede ser transparente, traslúcido u opaco. El vidrio ocupa casi la totalidad de la puerta y el acristalamiento se sujeta a través de bastidores de perfiles de aluminio.

Ciega (opaca)
Estas puertas no permiten el paso de la luz ni la visión, son totalmente opacas.

Con vidrios
La mayor parte de la superficie es ciega, pero en algunas zonas se pueden colocar cristales de todo tipo, o incluso vitrales decorativos o de colores, a gusto de cada cliente.

El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598