DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Mosquiteres
El sistema de mosquitera és la solució més senzilla per protegir la seva casa de tota classe d'insectes. Diferents sistemes de mosquitera depenent de les seves necessitats. Fabricació a mida i en una àmplia gamma de colors.

Mosquiteras enrollables para ventanas. Mosquiteras para ventanas puertas y balconeras con sistema fijo o correderas.

Enrotllables (a sostre o al lateral)

Aquest tipus de mosquitera és ideal per mantenir oberta el temps que desitgem protegir la nostra casa de mosquits i guardar quan no la creguem necessària ja que ocupa molt poc espai gràcies al seu sistema enrotllable.

 

Fixes i Corredisses

La mosquitera fixa està pensada per instal·lar-se en llocs on no tenim necessitat d'obrir i tancar. I la mosquitera corredissa és la mosquitera d'instal·lació més senzilla i funciona guiada pel carril de la mateixa finestra.

Instalación de mosquiteras plisadas en ventanas. Próximamente más fotos de mosquiteras practicables.

Plisades

Aquest tipus de mosquitera integra un sistema de tancament imantat. Consisteix en una tela plegable que ofereix alta funcionalitat i ocupa un espai molt reduït.

 

Practicables

La mosquitera practicable és la solució mes adequada quan es tracta de cobrir una zona de pas continu. Integra un tancament magnètic per aconseguir un aïllament total.

El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598