DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Mallorquines
Disposem d'una àmplia gamma de solucions en mallorquina, tant en llepi fixa com en llepi mòbil, podent ser amb els següents sistemes d'obertura: practicables, plegables o corredisses.
Són de fabricació a mesura depenent de les necessitats del client, en alumini o acer inoxidable i poden ser en tota la gamma de colors de la carta RAL, anoditzats i imitació fusta.

Mallorquina de aluminio sistema corredera de color blanco para ventana en fachada. Mallorquina plegable de aluminio efecto madera de pino. Mallorquina practicable de aluminio efecto madera de pino.

Corredisses
El sistema de mallorquina corredissa permet realitzar obertures de diverses fulles que llisquen sobre el mur exterior de la façana guiades tant per la part superior com per la part inferior.

Plegables
Aquest sistema permet aprofitar al màxim l'espai ja que les seves fulles pleguen cap a un o dos costats, quedant lliure tot el buit de la finestra.

Practicables
Les fulles es recolzen en les vores amb frontisses que serveixen perquè l'eix de moviment estigui en el marc. Possibilitat de fabricar en diferent nombre de fulles.

Mallorquina de lama fija en aluminio blanco. Mallorquina de lama movil de acero inoxidable.  

Mallorquina de llepi fixe
La mallorquina de llepi fixe posseeix una estructura que permet la ventilació del lloc on es desitgi col·locar (pot instal·lar-se amb diferents angles d'inclinació). Hi ha una gran varietat de mesures de llepi.

Mallorquina de llepi mòbil
La mallorquina de llepi mòbil no només permet la ventilació, també la regulació de l'entrada de llum en l'espai on s'instal·la. Hi ha una gran varietat de mides de llepi.

 

Gelosies
A diferència de les mallorquines, les gelosies no tenen varis sitemes d'obertura (sinó que són totalment fixes).
Les llepis sí poden ser fixes o graduables (igual que les mallorquines), amb la finalitat de millorar les condicions de llum i ventilació. L'ús de les gelosies és molt adequat en àrees de l'edifici o casa considerades escassament estètiques, com patis, safaretjos, galeries, escales i zones de servei.
Fabriquem les gelosies a mida segons necessitat del client, en alumini o acer inoxidable i en tots els colors de la gamma RAL, anoditzats i imitació fusta
.

Celosía con lamas fijas para ventana. Celosías de lamas móviles en aluminio color blanco.  

Gelosia de llepi fixe
La mallorquina de llepi fixe posseeix una estructura que permet la ventilació del lloc on es desitgi col·locar (pot instal·lar-se amb diferents angles d'inclinació). Hi ha una gran varietat de mesures de llepi.

Gelosia de llepi mòbil
La mallorquina de llepi mòbil no només permet la ventilació, també la regulació de l'entrada de llum en l'espai on s'instal·la. Hi ha una gran varietat de mides de llepi.

Venecianes
Tancament metàl·lic dissenyat per donar seguretat, alhora que ofereix estètica i acabats de gran qualitat, en solucions tant per a portes practicables com a corredisses. La seva solidesa proporciona una protecció efectiva.
Fabricades en ferro o acer galvanitzat i amb llepis fixes. Opció de lacar en qualsevol color de la carta RAL.

Fabricación de venecianas para edificios antiguos, fincas regias y viviendas.
El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598