DISEÑO WEB
INICIOFERTASCONTACTE / UBICACIÓ / PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ESPCAT
Els nostres PRODUCTES
Baranes
Gelosies i Mallorquines
Tancaments i Divisions
Mampares de Bany
Mosquiteres
Persianes
Portes d'Entrada
Reixes i Ballestes
Sostres
Finestres i Balconeres
Vidres i Cristalls
Vitrines
Últims TREBALLS
OPINIONS de Clients
FINANÇAMENT
Finançament en tots els nostres productes > fins a 12 mesos sense interessos (possibilitat de 3 o 6 mesos) >>> contacta amb nosaltres per a més informació <<<

Finestres
Fabriquem finestres en una tota la gamma de colors RAL, anoditzats i imitació fusta amb combinació de tota classe de vidres (visitar secció tipus de vidre). Gran varietat de possibilitats en sistemes d'obertura:

Fusteria d'alumini a Barcelona. Subnistrament i col·locació de finestres d'alumini amb sistema baten d'obertura exterior interior a Barcelona i Vallès. Fusteria d'alumini a Barcelona i Vallès. Carpintería de aluminio en Barcelona. Ventana corredera de aluminio color blanco, con cristales mate translúcidos.

Batents
Quan les fulles es recolzen en les vores amb frontisses que serveixen perquè l'eix de moviment estigui en el marc. L'obertura està en la part superior. Aquestes finestres poden ser d'obertura exterior o d'obertura interior.

Basculants
Les fulles en aquest tipus de finestres giren de forma vertical o horitzontal entorn d'un eix col·locat en el centre dels marcs.

Corredisses
Les fulles de les finestres es llisquen amb rodaments sobre guies horitzontals.

Fusteria d'alumini a Barcelona i Vallès. Carpintería de aluminio en Barcelona. Ventanas de aluminio con sistema oscilo batientes instaladas en piso de Barcelona. Fusteria d'alumini a Barcelona i Vallès.

Guillotina
Permet abatre les fulles per facilitar la neteja dels vidres. Finestres amb obertura de les fulles de forma vertical lliscant-se per les guies des de dalt cap abaix o a l'inrevés.

Oscil·lobatents
Fusió entre finestra practicable i batent, tenint les dues obertures mitjançant els ferratges utilitzats.

Pivotants
Les fulles en aquest tipus de finestres giren de forma vertical o horitzontal entorn d'un eix col·locat en el centre dels marcs.

Fusteria d'alumini a Barcelona i Vallès. Carpintería de aluminio en Barcelona. Ventana practicable, aluminio color efecto madera.  

Plegables
Sistema que aconsegueix plegar les fulles entre si en una o dues direccions, sent ideal per aconseguir l'obertura màxima del buit del que disposem per a la instal·lació d'aquestes finestres.

Practicables
Les fulles es recolzen en les vores amb frontisses que serveixen perquè l'eix de moviment estigui en el marc. L'obertura es troba en un dels laterals. Poden ser tant d'obertura exterior així com d'obertura interior.

 

Balconeres i Portes
Fabricació de tot tipus de balconeres i portes per a galeries, terrasses i balconades. Gran varietat en sistemes d'obertura. Opció de fabricar en tot tipus de colors gamma RAL, anoditzats i imitació fusta amb combinació de molts tipus de vidre (veure la secció de vidres).

Carpintería de aluminio de balconera con cristal transparente. Carpintería de aluminio de puerta con cristal transparente, apertura sistema oscilobatiente. Instalación de puerta practicable en aluminio blanco cristal con cámara para galería en piso de Barcelona.

Corredisses
Les fulles de les balconeres o portes es llisquen amb rodaments sobre guies horitzontals.

Oscil·lobatents
Fusió entre balconera o porta practicable i batient, tenint les dues obertures mitjançant els ferratges utilitzats.

Practicables
Les fulles es recolzen en les vores amb frontisses que serveixen perquè l'eix de moviment estigui en el marc. L'obertura està en un dels laterals. Poden ser d'obertura exterior o d'obertura interior.

El nostre BLOC
©2009 - ALUMINIOS MONTORNÈS - info@aluminios-montornes.com
Federico García Lorca, 17 - baixos | 08170 Montornès del Vallès | Barcelona | T. 935 680 281 | F. 935 687 436 | M. 678 681 598